می توانید نارسایی کلیه با کراتینین 2665 کنترل کردم

می توانید نارسایی کلیه با کراتینین 2665 کنترل کردم

می تواند نارسایی کلیه با کراتینین 2665 کردم ControlledSALIM HAMED محمد نارسایی کلیه (مرحله ی ارومیه) بیمار از عمان است، قبل از آمدن به اینجا، سطح کراتینین دیالیز خود را یک بار افزایش یافته و به 2016umol / L. پس از مصرف دارو چینی، دیالیز فراز سطح کراتینین خود را به 861umol / L. در زیر برخی از جزئیات در مورد وضعیت بیماری خود، اجازه دهید یک نگاه با هم.
نام بیمار: سلیم HAMED MOHAMMED
جنسیت مذکر
سن: 27
ملیت: عمان
وضعیت بیماری قبل از درمان:
10 سال پیش، اندام تحتانی ادم ظاهر شد، و به روز بدتر روز رفت
5 سال پیش، کراتینین سرم خود را به سطح بالا رفت به تدریج
1 ماه قبل، ادم حفره متوسط ​​ظاهر شد بر روی اندام تحتانی، و سطح کراتینین سرم به 2016umol / L افزایش
3 روز پیش، پریشانی قفسه سینه و تنگی نفس شروع به ظاهر پس از فعالیت
پس از به بیمارستان ما بستری، آزمون نشان داده شده است که فشار خون خود را به 170 / 100mmHg افزایش یافته است، کاهش برون ده ادرار به بدن 200ml / 24H، BUN 56.7mmol / L، کراتینین 2665umol / L، اسید اوریک 596umol / L، 7.07mmol پتاسیم / L
درمان او در بیمارستان ما را دریافت:
در ابتدا، دکتر ما تجویز برخی از داروهای غربی برای تنظیم فشار خون بالا، اسیدوز و کم خونی. پس از آن، دکتر ما یک برنامه درمانی برای او، که عمدتا توسط طب چینی (پا حمام درمانی، گیاهان دارویی پزشکی دهان چینی، ادم درمانی، Maikang مخلوط و میکرو چینی Osmotherapy پزشکی) تشکیل شده ساخته شده است. همه کسانی که داروهای چینی در حفاظت از عملکرد کلیه باقی مانده و ترمیم عملکرد کلیه آسیب دیده مفید است.
زمان درمان:
12 روز
وضعیت بیماری پس از درمان:
وضعیت کلی خود تا حد زیادی بهبود می کردم، چهره به رنگ طبیعی، نفس گرفتن ثابت، اشتها خیلی بهبود یافته بود. خروجی ادرار به 700ml افزایش یافته است. فراز فشار خون به 130 / 100mmHg.
آزمون نشان داده شده است که BUN 19.9mmol / L است، کراتینین 861umol / L است، UA 323umol / L است
ما بر این باور است که وضعیت بیماری او را می توان تا حد زیادی بهبود تا زمانی که او می تواند درمان اصرار دارند.
اگر شما می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان او را دریافت و یا می خواهید به کنترل نارسایی کلیه خوب، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-support@hotmail.com

تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آبان 1395 | نظرات ()